Δεν Θα μπορούσε να λείπει το κρασί από αυτή τη λίστα/

Η Μακεδονική γη, μας προσφέρει απλόχερα τους καρπούς της κάθε χρόνο και εμείς με σεβασμό στην παράδοση, τους μετατρέπουμε σε ξεχωριστές γεύσεις με αρώματα, χρώματα και υφές απολαυστικές για να σας τις προσφέρουμε.

Την κουζίνα του εστιατορίου του συγκροτήματος μας «Αράζω» συμπληρώνει το πλούσιο κελάρι του με όλες τις τοπικές ποικιλίες κρασιών της Νάουσας και ιδιαίτερα του φημισμένου Ξυνόμαυρου Ποπόλκα ή Μαύρο Ναούσης, καθώς και επιλεγμένες ποικιλίες από τοπικά αμπέλια.

Οι υπόλοιπες εξαιρετικές τοπικές ποικιλίες σταφυλιών όπως το το λευκό πρεκνιάρικο, η σπάνια ερυθρή σέφκα, ο ροδίτης, αλλά και διεθνείς ποικιλίες όπως το merlot και το syrah παράγουν σπουδαία κρασιά τα οποία με υπερηφάνεια φιλοξενούμε και προτείνουμε στους πελάτες μας.

Το κόκκινο κρασί μας συνοδεύει, ιδανικά όλα τα μαγειρευτά μας, κόκκινα κρέατα, κυνήγι και καπνιστά τυριά, ενώ το λευκό, πίτες, λευκά κρέατα, καπνιστή πέστροφα, καραβίδες και κίτρινα τυριά.

Μην διστάσετε να ρωτήσετε περισσότερες πληροφορίες από τους υπαλλήλους μας ώστε να απολάυσετε μοναδικές στιγμές με τις οινολογικές μας προτάσεις.